И двете ни ескейп стаи са в София

Тематиките на двете ни ескейп стаи в София са коренно различни. И за двете не е необходимо да имате познания по темата. Достатъчни са логика, наблюдателност, съобразителност, отборна игра и добро настроение.

И двете ни ескейп стаи са тематично декорирани, така че да Ви пренесат в епохата и обстановката, която представят. Загадките са измислени изцяло от нашия екип и ще Ви потопят напълно в атмосферата. Гарантираме, че за времето на играта ще забравите съвсем за външния свят и ще се потопите напълно в приключението.

Подходящи са за семейства и приятели

И с повод и без повод може да съберете няколко човека от Вашето семейство и да дойдете да играете в някоя от нашите ескейп стаи. Приятелски компании също са добре дошли.

Допълват чудесно деня на всеки турист в града

Ако сте за кратко в София и търсите забавление за около един час, то ескейп стаите са точното нещо за Вас. Запълнете програмата си с нещо различно.

Нашите ескейп стаи са страхотна идея за подарък

Често избирането на подарък за рожден, имен ден или друг празник е трудно занимание. Ако сте изчерпали възможностите и идеите си, то може да изненадате някого с подаръчен ваучер за игра в ескейп стая.

Запазете игра в удобен за Вас ден и часови диапазон още сега.

El Patron:
По стъпките на Пабло

С първия ни escape room ще ви потопим в размирната Колумбия от края на миналия век. Ще бъдете под прикритие в картела на Пабло, изпълнявайки много важна за историята мисия.

Играта е за отбори от 2 до 5 човека

Хайдути:
Пътят към свободата

Втората ни ескейп стая ще ви откъсне подобаващо от действителността. Годината е 1876, а България – предосвобожденска. Революционното дело кипи навсякъде.

Играта е за отбори от 2 до 7 човека