El Patron:
По стъпките на Пабло

Escape room, който ще ви потопи в едно огромно колумбийско приключение!

DEA агент под прикритие в картела на Пабло Ескобар се нуждае от помощ.

Съберете екип и се внедрете сред хората на най-големия наркобарон. Пътят ви ще бъде осеян с изненади и загадки, през които трябва да преминете бързо и умело, за да изпълните мисията. Съдбата на голяма част от наркотрафика е във вашите ръце.

Побързайте…

С escape room „El Patron: По стъпките на Пабло“ ще Ви потопим в обстановката на размирна Колумбия от края на миналия век. Картелът на Пабло контролира цялата страна и ситуацията става все по-сложна. Нужен е още един екип с агенти под прикритие, за да се спре този процес.

Тази ескейп стая е подходяща, както за опитни отбори, така и за такива, които за пръв път ще се насладят на подобно приключение. Играта е подходяща за отбори до 5 човека. Препоръчително е участниците в да имат навършени поне 14 години. За групи с по-малки на възраст играчи е необходимо да има пълнолетен придружител.

Уликите са все по-близко до вас

В ролята си на DEA агенти ще имате 75 минути, в които ще разполагате с безпрепятствен достъп до владенията на най-известния наркобарон в историята!

Загадките ще стават заплетени

За да изпълните мисията си, ще трябва да разгадаете и решите всички задачи, било то логически или изискващи ловкост и добра съобразителност.

Какво ли крие така умело Пабло?

Атмосферата ще ви пренесе в ежедневието на Пабло Ескобар. Ще усетите както неговата сила и могъщество, така и неговия крах и падение.

Времето ще ви притиска постоянно

Администрацията за борба с наркотиците ви е поверила изключително отговорна задача и трябва да проведете разследването прецизно!

Готови ли сте да съберете екип и да се впуснете в разследването, което сме Ви подготвили? Запазете час за игра през формата ни по-долу още сега 🙂

Ако пък вече сте играли при нас, може да зарадвате близък с подарък ваучер за ескейп стая.

Резултати на този escape room до момента

DEA екипи
DEA агенти
успешни мисии
дял успеваемост

Запазете час за игра

През резервационната форма по-долу може да изберете удобен ден и час, в който да се впуснете в това приключение:

Calendar


Coupon code (optional):

Резервирайте